Abb Full Range Of suppliers

  • ABB Series Servo Motor Supplier

    ABB Series Servo Motor Supplier

    Tinjauan tina

    ABB servo motor jeung supir

    Ethernet Embedded, kaasup EtherCAT, Modbus TCP, sarta Ethernet / IP ieu ETG Certified na EtherCAT patuh.Alat pamrograman MINT anu kuat pikeun aplikasi kontrol gerak sumbu tunggal asalna standar sareng fungsionalitas pembatalan torsi kaamanan (STO).Accord sareng IEC 61800-5-2 sareng SIL3 PLe standar MINT WorkBench ngaliwatan Ethernet TCP / IP fungsi konfigurasi IP20 kelas panyalindungan pikeun instalasi ( UL) sacara otomatis nyaluyukeun kabinét nempatkeun diri dina posisi anu sanés sareng saringan digital antiresonance cocog pikeun operasi sistem aci drive tunggal 1 ka 3, 105-250 - v rotasi AC sareng motor induksi linier kontrol motor servo tutup-loop bagian pilihan: ngahemat rohangan saringan EMC , Unit marake, résistor regenerative, kipas cooling, jsb

  • ABB servo drive supplier

    ABB servo drive supplier

    1. Tinjauan ngeunaan

    ABB Microflex E190 servo drive mangrupakeun kompak, kinerja tinggi servo drive nu redefines desain mesin keur future.It ngarojong sagala jenis eupan balik motor utama jeung téhnologi Ethernet, kalawan rupa-rupa fitur pikeun kontrol motor servo Rotary jeung linier pikeun rupa-rupa. aplikasi kontrol gerak-kinerja tinggi, boh pikeun desain nu geus aya boh pikeun aplikasi jaringan-centric hareup.

    The ABB Microflex E190 servo drive dirancang pikeun mantuan desain kontrol dinten ieu minuhan kabutuhan isukan urang. Kalayan rojongan pikeun pulsa jeung kontrol volume analog, anu Microflex E190 servo drive brings pilihan fléksibel kana aplikasi aya atawa aya sarta nyadiakeun platform sagemblengna anyar pikeun kontrol Ethernet jeung " IOTSP Siap" desain mesin.

milarian domain anjeun

Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.