Siemens ngaluncurkeun pemisah sapotong tunggal visual anu kompak pikeun ngabantosan ningkatkeun sadaya otomatisasi prosés di pusat asihan logistik China.

• Inovatif visual hiji-sapotong pamisah pikeun pasar Cina

• Aplikasi téknologi pemisahan sapotong tunggal anu otomatis otomatis dumasar kana sistem visi kecerdasan buatan (AI)

• syarat spasi leutik sarta integrasi gampang kana sistem aya

Siemens parantos ngalegaan rentang produkna pikeun pusat asihan pakét kalayan pamekaran pemisah sapotong visual super-kompak khusus pikeun pasar Cina.Évolusi téknisna didasarkeun kana téknologi pamisahan tunggal visual standar anu kabuktian. Pamisah hiji-sapotong visual kompak énggal ieu ngagaduhan syarat rohangan anu alit sareng tiasa diintegrasikeun sacara fleksibel kana layouts sistem anu énggal sareng anu aya. Dina daérah kirang ti 7 méter pasagi , ieu calakan, solusi pinuh otomatis bisa misahkeun nepi ka 7.000 bungkusan leutik per jam, sajaba gancang tur mulus ngolah volume badag bungkusan tina ukuran béda, wangun, jeung bahan bungkusan, siap pikeun léngkah saterusna dina asihan process.At hadir, Separator single-piece Siemens geus loba dipaké di dunya, sarta separator single-piece kompak anyar na ogé geus hasil dilarapkeun di Cina.

"Kalayan pemisah sapotong tunggal visual kompak anu inovatif, para nasabah tiasa nyandak kauntungan tina tabungan rohangan ogé téknologi efisien," saur Ye Qing, CEO Siemens Logistics Automation Systems (Beijing) Co., Ltd. ningkatkeun pisan tingkat otomatisasi sistem, ngabantosan perusahaan logistik ningkatkeun kamampuan operasionalna sareng ngahémat biaya.

Siemens 'pinuh otomatis visual hiji-sapotong pamisah rearranges pakét sisi-demi-sisi kana aliran single-sapotong kontinyu kalawan set spacing.This bakal nyiapkeun pakét pikeun léngkah processing saterusna kayaning scanning, timbangan jeung sorting.A unsur konci tina Visual single-piece separator mangrupa sistem visi kompléks dumasar AI nu akurat bisa ngadeteksi bentuk, ukuran jeung lokasi unggal pakét. Inpormasi ieu dikirimkeun sacara real waktu ka sistem kontrol, nu nangtukeun parameter separation single-sapotong tur ngaluyukeun speed tina belts individu accordingly.The Tujuan pamungkas nyaéta pikeun ngahontal kontrol tepat pakét dina spasi minimum jeung separation sapotong tunggal pinuh otomatis.

Salian pemisah sapotong tunggal visual anu kompak, pemisah sapotong tunggal visual standar sayogi dina dua konfigurasi: pakét pemisah sapotong tunggal visual Visicon Polaris (pikeun bungkusan anu langkung ageung sareng langkung beurat) sareng separator sapotong tunggal visual leutik Visicon Capella (pikeun anu langkung alit. jeung bungkusan torek).

Siemens Logistics Automation (Beijing) Co., Ltd. nyaéta anak perusahaan lengkep milik Siemens Logistics di Cina, kantor pusatna di Beijing. Kalayan kakuatan lokal, Siemens tiasa nyayogikeun palanggan produk sareng solusi téknologi, jasa kualitas sareng palaksanaan proyék lokal lengkep.


waktos pos: Mar-12-2021

milarian domain anjeun

Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.