Siemens Truck Touring Exhibition asup ka Greater Bay Area pikeun ngabantosan pangembangan kota anu héjo, rendah karbon sareng cerdas kalayan téknologi digital.

The Siemens Intelligent Infrastructure Group Truck Exhibition ditajong di Shenzhen dinten ayeuna sareng bakal ngarambat ka Guangdong, Guangxi, Hainan sareng Fujian dina bulan-bulan datang.Today, dina upacara bubuka Stasion Taihao Shenzhen, paméran wisata munggaran di Cina Kidul, Siemens sareng seueur deui. konsumén industri lokal jeung mitra ngumpul babarengan pikeun ngajajah kasempetan gawé babarengan, nyieun ékosistem anyar infrastruktur pinter jeung téhnologi inovasi digital, sarta ngamajukeun héjo, low-karbon jeung ngembangkeun calakan kota.

Tur treuk sacara resmi diluncurkeun di Shanghai dina 8 Désémber 2020. Kalayan téma "Nyiptakeun Ékologi Anyar Infrastruktur Smart", Siemens parantos nyiptakeun platform tampilan mobile anu inovatif dumasar kana treuk, sacara komprehensif nampilkeun éléktrifikasi, otomatisasi, produk digital sareng solusi industri dina widang distribusi kakuatan calakan, kontrol calakan sarta panangtayungan motor jeung buildings.The calakan paméran ieu rencanana ngarambat ka leuwih ti 70 kota di Cina dina dua taun, nu ukuran penting séjén pikeun Siemens tetep deukeut ka pasar. jeung konsumén, babarengan ngajajah pasar saluran jeung ngamajukeun nilai ko-kreasi dina kaayaan normal anyar.

"Teknologi digital sareng calakan bakal ngamajukeun manajemén kota anu efisien sareng pangwangunan anu lestari, masihan manajemén kota kalayan poténsi anu saé, sareng nyayogikeun kasempetan pikeun ngembangkeun skenario aplikasi kota anu langkung pinter." Wakil Présidén Eksekutif Siemens (China) co., LTD., Siemens Manajer umum grup infrastruktur cerdas Cina anu langkung ageung Mr Rio Ming (Thomas Brenner) nyarios, "Siemens komitmen kana téknologi digital sareng cerdas anu inovatif pikeun ngabantosan para nasabah aktip ngaréspon kana tantangan anu disanghareupan ku kota sareng infrastruktur, sareng sistem énergi ngaliwatan intelligently, gedong sareng industri, pikeun ngawangun pangwangunan kota anu lestari."

Distribusi kakuatan calakan Siemens dina cet, panyalindungan motor, gedong calakan, solusi industri kontrol calakan sareng digital jelas nunjukkeun solusi téknis anu saluyu pikeun produk lima piring sareng solusi industri, kakuatan kota di sadaya tingkat utilitas listrik, industri, infrastruktur sareng wangunan. klien kami ngahontal leuwih efisien, dipercaya, fléksibel, konservasi énergi jeung operasi sustainable.

"Kota Cina Kidul, khususna Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area, parantos ngaraosan moméntum pangwangunan anu kuat dina taun-taun ayeuna.Aranjeunna komitmen pikeun aktip ngamajukeun pangwangunan infrastruktur tingkat luhur sareng ngarah ngembangkeun kota nuju tujuan klaster kota pinter sareng livability héjo. "Siemens (China) co., LTD.Penjualan grup infrastruktur calakan tina manajer umum régional Cina kidul Zhang ngadawuh: "di hareup kasempetan bersejarah, Siemens bakal neruskeun pasar jero kidul jeung hikmah dina énergi, wangunan héjo, transportasi calakan sarta widang séjénna, kalawan digital, calakan, kakuatan téhnologi electrification. pikeun pangwangunan infrastruktur kota héjo, low-karbon jeung ngembangkeun calakan, jeung konsumén pikeun nyieun infrastruktur ékologis anyar.

Siemens Calakan Infrastruktur Grup geus digarap kalawan mitra lokal salila sababaraha taun pikeun ilubiung dina pangwangunan loba proyék penting dina transit rail, taman pinter, pabrik éléktronik, puseur data, bureaus catu daya, rumah sakit, kompléx komérsial, minyak bumi jeung industries.Siemens, contona, ka subway shenzhen, markas tencent, puseur finansial shenzhen pingan, bandara shenzhen, markas genomics, huaxing photoelectric, puseur kota guangzhou underground utiliti komprehensif rékayasa torowongan, bandara Baiyun Guangzhou T2 terminal, metro Guangzhou, kota pangaweruh Guangzhou anyar jeung Guangzhou YunBu puseur data jeung proyék infrastruktur séjén pikeun nyadiakeun produk canggih tur solusi.


waktos pos: Mar-02-2021

milarian domain anjeun

Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.