Schneider

  • Schneider modular low voltage terminal distribution products supply

    Schneider modular tegangan low terminal suplai produk distribution

    RESI9 Series Rumah Tangga Circuit breaker

    A circuit breaker miniatur pikeun saluran ritel

    Milik 9 Series

    Hansip teu katingali, dina jangkauan kaamanan

    Fitur

    Propil kualitas luhur, perlindungan lingkungan héjo: sadaya bagian minuhan EU REACH, standar ROHS

    Desain torsi badag bisa tahan 2 kali sarat tina link torsion standar nasional leuwih dipercaya, instalasi aman leuwih teguh

    Manajemén kualitas anu ketat, parameter panyalindungan langkung saé tibatan sarat standar nasional: langkung saé tibatan standar nasional, kaamanan ganda

milarian domain anjeun

Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.