Siemens 3rw Leuleus Starter

  • Siemens 3RW soft starter supplier

    Siemens 3RW supplier starter lemes

    Tinjauan tina

    Sirius 3RW Soft Starter - Sababaraha kagunaan

    wates

    3RW Leuleus Starters bakal salawasna dirancang nurutkeun motor dipikahoyong operasi ratings ayeuna.The ratings motor didaptarkeun dina pilihan jeung urutan data anu nilai hidayah kasar pikeun kaayaan awal dasar (Kelas 10) .Pikeun kaayaan mimiti sejen, Soft Starter Simulasi Alat ( STS) disarankeun.

    Data rating motor (unit: kW sareng HP) dumasar kana IEC 60947 4-1.

    Di luhurna leuwih ti 2 000 m, tegangan operasi maksimum nu diidinan diréduksi jadi 480 V.

milarian domain anjeun

Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.