Siemens Girang Téhnologi

  • Siemens SINAMICS G110 supplier

    Siemens SINAMICS G110 supplier

    Tinjauan tina

    SINAMICS G110 inverter mangrupakeun drive kalawan fungsi dasar cocog pikeun rupa-rupa parobahan speed industri

    Konverter frékuénsi unit drive.

    Inverter SINAMICS G110 luar biasa kompak sareng didamel ku catu daya fase tunggal (200V-)

    240V), kalawan tegangan - ciri kontrol frékuénsi.

  • Siemens SINAMICS G120 supplier

    supplier Siemens SINAMICS G120

    Tinjauan tina

    Konverter frékuénsi SINAMICS G120 dirancang pikeun nyayogikeun kontrol laju / torsi motor tilu-fase anu akurat sareng ongkos-éféktif.

    Kalawan versi alat béda (ukuran pigura FSA mun FSG) dina rentang kakuatan tina 0,37 kW mun 250 kW, éta cocog pikeun rupa-rupa solusi drive.

    Conto: SINAMICS G120, ukuran pigura FSA, FSB jeung FSC;masing-masing mibanda Modul Daya, Unit Kontrol CU240E‑2 F sareng Panel Operator Dasar BOPSiemens SINAMICS G120

  • SIEMENS SINAMICS S120 DRIVE SYSTEM SUPPLIER

    SIEMENS SINAMICS S120 DRIVE SYSTEM suppliers

    Tinjauan tina

    encoder nilai mutlak

    A encoder posisi nu nyadiakeun posisi sistem drive salaku hiji nilai nyata mutlak langsung saatos eta diaktipkeun. Lamun mangrupakeun single-turn encoder, rentang akuisisi sinyal hiji péngkolan; Lamun mangrupa multi-turn encoder, nu rentang akuisisi sinyal loba robah warna ka warna (Contona, 4096 robah warna ka warna has). Nalika encoder nilai mutlak dipaké salaku encoder posisi, teu perlu a robah ngajalankeun sanggeus switch on, sarta ku kituna euweuh switch rujukan (Contona, BERO. ) diperyogikeun.

    Aya Rotary jeung linier nilai mutlak encoders.

  • Siemens SINAMICS V20 supplier

    Siemens SINAMICS V20 supplier

    Tinjauan tina

    SINAMICS V20

    SINAMICS V20 kompak mangrupikeun drive anu gampang pikeun urutan gerak anu saderhana.Éta héran serbaguna, gaduh waktos komisi gancang, kateguhan sareng efisiensi énergi.Kalayan tujuh ukuran pigura, éta nyertakeun rentang kakuatan ti 0,16 dugi ka 40 Hp.Ngurangan biaya rékayasa, komisioning sareng operasi mangrupikeun jantung desain SINAMICS V20.Gulung ka handap pikeun ningali kumaha fitur Simplicity, Ruggedness, and Efficiency na tiasa dianggo pikeun ngajantenkeun ieu drive anu paling ekonomis acan paling kuat di kelasna.V20 supplier of Siemens

milarian domain anjeun

Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.