Siemens Industrial Ethernet

  • Siemens industrial Ethernet supplier

    supplier Ethernet industri Siemens

    Tinjauan tina

    Ethernet industri jeung automation terpadu pinuh

    Kauntungannana

    Ethernet ayeuna gaduh pangsa pasar langkung ti 90% sareng naék. Ieu nempatkeun éta dina kutub lapangan LAN global.Spesifikasi LAN baseband ieu dikembangkeun dina taun 1970-an sareng standarisasi dina standar internasional IEEE 802.3.Ethernet terus mekar gancang sarta ngadegkeun sorangan dina sagala rentang speed na applications.Ethernet boga fitur penting nu bisa mere aplikasi Anjeun kaunggulan badag:

    Kaamanan investasi kahontal ngaliwatan ngembangkeun kasaluyuan kontinyu

milarian domain anjeun

Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.