Siemens PLC

  • Siemens S7-1500 Communications processor CP 1543SP-1 6GK7543-6WX00-0XE0

    Prosesor Siemens S7-1500 Komunikasi CP 1543SP-1 6GK7543-6WX00-0XE0

    Jumlah Artikel produk (Jumlah nyanghareup Pasar) 6GK7543-6WX00-0XE0 Pedaran Produk Communications processor CP 1543SP-1 pikeun sambungan hiji SIMATIC S7-ET 200SP ka Ethernet Industrial;Kaamanan (firewall sareng VPN) Buka komunikasi IE (TCP/IP, ISO-on-TCP, UDP) PG/OP, S7 routing, IP broadcast/multicast, SNMPV1/V3, DHCP, email aman, IPV4/IPV6, dukungan SINEMA Jauh Connect jeung autoconfiguration, waktos-of-dinten singkronisasi via NTP, aksés ka web server of CPU, adaptor beus diperlukeun.Prod...
  • Siemens S7-1500 communications processor CP 1543-1 6GK7543-1AX00-0XE0

    Prosesor komunikasi Siemens S7-1500 CP 1543-1 6GK7543-1AX00-0XE0

    Nomer Artikel Produk (Jumlah Nyanghareupan Pasar) 6GK7543-1AX00-0XE0 Pedaran Produk prosésor komunikasi CP 1543-1 pikeun sambungan SIMATIC S7-1500 ka Ethernet Industri, TCP / IP, ISO, UDP, komunikasi S7, IP Broadcast / Multicast, kaamanan ( VPN, firewall) diagnostics SNMPV1 / V3, DHCP, FTP klien / server, email, IPv4 / IPv6, IEEE 802.1X (radius), waktos-of-poé singkronisasi via NTP, 1x RJ45 (10/100/1000 Mbit).Kulawarga produk CP 1543-1 Daur Kahirupan Produk (PLM) PM300: Produk Aktif Pusat...
  • Siemens S7-1500 communications processor CP 1542SP-1 6GK7542-6VX00-0XE0

    Prosesor komunikasi Siemens S7-1500 CP 1542SP-1 6GK7542-6VX00-0XE0

    Nomer Artikel Produk (Nomer Nyanghareup Pasar) 6GK7542-6VX00-0XE0 Pedaran Produk prosésor komunikasi CP 1542SP-1 IRC pikeun sambungan SIMATIC S7-ET 200SP ka Ethernet Industri, SINAUT ST7, TeleControl Server Basic, IEC-60870-5-104 atanapi protokol DNP3 ka puseur kontrol;komunikasi IE kabuka (TCP / IP, ISO-on-TCP, UDP), IP siaran / multicast, SNMPV1, DHCP, email aman, IPv4 / IPv6, rojongan SINEMA Jauh Connect jeung autoconfiguration;sinkronisasi waktos-poé via NTP, aksés t...
  • Siemens S7-1500  CP 1542SP-1 6GK7542-6UX00-0XE0

    Siemens S7-1500 CP 1542SP-1 6GK7542-6UX00-0XE0

    Jumlah Artikel produk (Jumlah nyanghareup Pasar) 6GK7542-6UX00-0XE0 Pedaran Produk prosésor komunikasi CP 1542SP-1 pikeun sambungan tina SIMATIC S7-ET 200SP ka Ethernet Industrial;komunikasi IE kabuka (TCP/IP, ISO-on-TCP, UDP), PG/OP, S7 routing, IP broadcast/multicast, SNMPV1, DHCP, email, IPv4/IPv6, waktos-of-poé singkronisasi via NTP, aksés ka web server of CPU, adaptor beus diperlukeun.Kulawarga produk CP 1542SP-1 Siklus Kahirupan Produk (PLM) PM300: Produk Aktif Unit pangolahan sentral...
  • Siemens S7-1500 communications processor CP 1542-5 6GK7542-5FX00-0XE0

    Prosesor komunikasi Siemens S7-1500 CP 1542-5 6GK7542-5FX00-0XE0

    Nomer Artikel Produk (Jumlah Nyanghareupan Pasar) 6GK7542-5FX00-0XE0 Pedaran Produk prosésor komunikasi CP 1542-5 pikeun sambungan SIMATIC S7-1500 ka PROFIBUS DP, DPV1 master atanapi DP Budak, S7 sareng komunikasi PG/OP, waktos-poé sinkronisasi, diagnostics, struktur kuantitas ngurangan.Kulawarga produk CP 1542-5 Product Lifecycle (PLM) PM300: Produk Aktif Unit processing sentral (CPU) nyaeta jantung SIMATIC s7-1500.Unit pangolahan ieu ngajalankeun program pangguna sareng n ...
  • Siemens S7-1500 communications module CM 1542-5 6GK7542-5DX00-0XE0

    Modul komunikasi Siemens S7-1500 CM 1542-5 6GK7542-5DX00-0XE0

    Nomer Artikel Produk (Jumlah Nyanghareupan Pasar) 6GK7542-5DX00-0XE0 Déskripsi Produk modul komunikasi CM 1542-5 pikeun sambungan S7-1500 ka PROFIBUS DP, DPV1 master atanapi DP Budak, S7 jeung komunikasi PG/OP, routing rékaman data, waktos- sinkronisasi poé, diagnostik kulawarga Produk CM 1542-5 Product Lifecycle (PLM) PM300: Produk Aktif Unit processing sentral (CPU) jantung SIMATIC s7-1500.Unit pangolahan ieu ngajalankeun program pangguna sareng pangendali jaringan w...
  • Siemens S7-1500 communications module CM 1542-1 6GK7542-1AX00-0XE0

    Modul komunikasi Siemens S7-1500 CM 1542-1 6GK7542-1AX00-0XE0

    Nomer Artikel Produk (Nomer Nyanghareupan Pasar) 6GK7542-1AX00-0XE0 Déskripsi Produk modul komunikasi CM 1542-1 pikeun sambungan S7-1500 ka PROFINET salaku IO Controller atanapi IO Device: TCP/IP, ISO-on-TCP, UDP, komunikasi S7 , IP siaran multicast, SNMPV1, waktos-of-dinten singkronisasi via NTP, 2xRJ45 (10/100 Mbit).Kulawarga produk CM 1542-1 Daur Kahirupan Produk (PLM) PM300: Produk Aktif Unit pamrosesan sentral (CPU) mangrupikeun jantung SIMATIC s7-1500.Unit pangolahan ieu ...
  • Siemens 32 GB 6ES7954-8LT03-0AA0

    Siemens 32 GB 6ES7954-8LT03-0AA0

    Nomer Artikel Produk (Jumlah Nyanghareupan Pasar) 6ES7954-8LT03-0AA0 Katerangan Produk SIMATIC S7, kartu mémori pikeun CPU S7-1x 00, 3, 3V Flash, 32 GB kulawarga Produk Ihtisar Data Pesenan Daur Kahirupan Produk (PLM) PM300: Produk Aktif The sentral Unit processing (CPU) nyaeta jantung SIMATIC s7-1500.Unit pamrosesan ieu ngajalankeun program pangguna sareng pangontrol jaringan sareng komponén otomatisasi anu sanés.Modul sinyal atawa modul I / O constitutes panganteur antara controll ...
  • Siemens 2 GB 6ES7954-8LP03-0AA0

    Siemens 2 GB 6ES7954-8LP03-0AA0

    Nomer Artikel Produk (Nomer Nyanghareupan Pasar) 6ES7954-8LP03-0AA0 Katerangan Produk SIMATIC S7, kartu mémori pikeun CPU S7-1x 00, 3, 3V Flash, 2 GB Produk kulawarga Pesenan Data Ihtisar Daur Kahirupan Produk (PLM) PM300: Produk Aktif The sentral Unit processing (CPU) nyaeta jantung SIMATIC s7-1500.Unit pamrosesan ieu ngajalankeun program pangguna sareng pangontrol jaringan sareng komponén otomatisasi anu sanés.Modul sinyal atawa modul I / O constitutes panganteur antara controlle ...
  • Siemens 256 MBYTE 6ES7954-8LL03-0AA0

    Siemens 256 MBYTE 6ES7954-8LL03-0AA0

    Nomer Artikel Produk (Jumlah Nyanghareupan Pasar) 6ES7954-8LL03-0AA0 Katerangan Produk SIMATIC S7, KARTU MÉmori Pikeun CPU S7-1X00, 3,3 V FLASH, 256 MBYTE Keluarga Produk Ihtisar Data Pesenan Daur Kahirupan Produk (PLM) PM300: Produk Aktif Pusat Unit processing (CPU) nyaeta jantung SIMATIC s7-1500.Unit pamrosesan ieu ngajalankeun program pangguna sareng pangontrol jaringan sareng komponén otomatisasi anu sanés.Modul sinyal atawa modul I / O constitutes panganteur antara controller jeung proc ...
  • Siemens 24 MBYTE 6ES7954-8LF03-0AA0

    Siemens 24 MBYTE 6ES7954-8LF03-0AA0

    Nomer Artikel Produk (Jumlah Nyanghareupan Pasar) 6ES7954-8LF03-0AA0 Katerangan Produk SIMATIC S7, KARTU MEMORI UNTUK S7-1X00 CPU / SINAMICS, 3,3 V FLASH, 24 MBYTE kulawarga Produk Ihtisar Data Pesenan Daur Kahirupan Produk (PLM) PM300: Produk Aktif Unit processing sentral (CPU) nyaeta jantung SIMATIC s7-1500.Unit pamrosesan ieu ngajalankeun program pangguna sareng pangontrol jaringan sareng komponén otomatisasi anu sanés.Modul sinyal atawa modul I / O constitutes panganteur antara controller jeung ...
  • Siemens 6ES7954-8LE03-0AA0 12 MBYTE

    Siemens 6ES7954-8LE03-0AA0 12 MBYTE

    Nomer Artikel (Jumlah Nyanghareupan Pasar) 6ES7954-8LE03-0AA0 Katerangan Produk SIMATIC S7, KARTU MEMORI UNTUK S7-1X00 CPU / SINAMICS, 3,3 V FLASH, 12 MBYTE kulawarga Produk Tinjauan Data Pesenan Unit pamrosesan sentral (CPU) nyaéta jantung tina SIMATIC s7-1500.Unit pamrosesan ieu ngajalankeun program pangguna sareng pangontrol jaringan sareng komponén otomatisasi anu sanés.Modul sinyal atawa modul I / O constitutes panganteur antara controller jeung prosés.Éta tiasa dianggo dina terpusat sareng dece ...

milarian domain anjeun

Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.