Siemens S7-200 Smart supplier controller programmable leutik

Katerangan pondok:

Tinjauan tina

SIMATIC controller

SIMATIC controller boga rupa-rupa, kaasup ti kinerja tinggi PLC buku tipe mini controller, mun PC controller dumasar, euweuh urusan naon sarat, éta bisa minuhan sarat.

Fitur umum tina Controllers ieu pikeun niiskeun kakuatan processing maksimum dina spasi minimum, pikeun minuhan sarat tina kaayaan mékanis jeung iklim paling nuntut, speed tinggi na scalability.

Ciri kinerja tiered Ieu dimana kakuatan garis SIMATIC perenahna.

Ayeuna, Simatic PLC ngalaksanakeun langkung seueur fungsi anu sanés peryogi téknologi anu béda-béda. Sadayana janten langkung gampang, langkung konsisten, sareng langkung ekonomis pikeun anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Tinjauan tina

SIMATIC controller

SIMATIC controller boga rupa-rupa, kaasup ti kinerja tinggi PLC buku tipe mini controller, mun PC controller dumasar, euweuh urusan naon sarat, éta bisa minuhan sarat.

Fitur umum tina Controllers ieu pikeun niiskeun kakuatan processing maksimum dina spasi minimum, pikeun minuhan sarat tina kaayaan mékanis jeung iklim paling nuntut, speed tinggi na scalability.

Ciri kinerja tiered Ieu dimana kakuatan garis SIMATIC perenahna.

Ayeuna, Simatic PLC ngalaksanakeun langkung seueur fungsi anu sanés peryogi téknologi anu béda-béda. Sadayana janten langkung gampang, langkung konsisten, sareng langkung ekonomis pikeun anjeun.

1

supplier modul Siemens S7-200SmartCPU

6ES72881SR200AA0 S7-200 Smart, CPU SR20, modul CPU baku, kaluaran relay, catu daya 220 V AC, 12 input / 8 kaluaran

6ES72881ST200AA0 S7-200 Smart, CPU ST20, modul CPU baku, kaluaran transistor, catu daya 24 V DC, 12 input / 8 kaluaran

6ES72881SR300AA0 S7-200 Smart, CPU SR30, modul CPU baku, kaluaran relay, catu daya 220 V AC, 18 input / 12 kaluaran

6ES72881ST300AA0 S7-200 Smart, CPU ST30, modul CPU baku, kaluaran transistor, catu daya 24 V DC, 18 input / 12 kaluaran

6ES72881SR400AA0 S7-200 Smart, CPU SR40, modul CPU standar, kaluaran relay, catu daya 220 V AC, 24 input / 16 kaluaran

6ES72881ST400AA0 S7-200 Smart, CPU ST40, modul CPU baku, kaluaran transistor, catu daya 24 V DC, 24 input / 16 kaluaran

6ES72881SR600AA0 S7-200 Smart, CPU SR60, modul CPU baku, kaluaran relay, catu daya 220 V AC, 36 input / 24 kaluaran

6ES72881ST600AA0 S7-200 Smart, CPU ST60, modul CPU baku, kaluaran transistor, catu daya 24 V DC, 36 input / 24 kaluaran

6ES7288-1CR20-0Aa1 S7-200 Smart, CPU CR20s, modul CPU ekonomis, kaluaran relay, catu daya 220 V AC, 12 input / 8 kaluaran

6ES7288-1CR30-0Aa1 S7-200 Smart, CPU CR30s, modul CPU ekonomis, kaluaran relay, catu daya 220 V AC, 18 input / 12 kaluaran

6ES7288-1CR40-0Aa1 S7-200 Smart, CPU CR40s, modul CPU ekonomis, kaluaran relay, catu daya 220 V AC, 24 input / 16 kaluaran

6ES7288-1CR60-0Aa1 S7-200 Smart, CPU CR60S, modul CPU ekonomis, kaluaran relay, catu daya 220 V AC, 36 input / 24 kaluaran

6ES72881CR400AA0 S7-200 Smart, CPU CR40, modul CPU ekonomis, kaluaran relay, catu daya 220 V AC, 24 input / 16 kaluaran

6ES72881CR600AA0 S7-200 Smart, CPU CR60, modul CPU ekonomis, kaluaran relay, catu daya 220 V AC, 36 input / 24 kaluaran

2

supplier modul extension Siemens S7-200Smart

6ES72882DE080AA0 S7-200 Smart, EM DE08, modul input kuantitas digital, input 8 x 24 V DC

6ES72882DE160AA0 S7-200 Smart, EM DE16, modul input kuantitas digital, input 16 x 24 V DC

6ES72882DR080AA0 S7-200 SMART, EM DR08, modul kaluaran digital, kaluaran relay 8 X

6ES72882DT080AA0 S7-200 Smart, EM DT08, modul kaluaran digital, kaluaran 8 x 24 V DC

6ES72882QR160AA0 S7-200 Smart, EM QR16, modul kaluaran digital, 16 kaluaran relay X

6ES72882QT160AA0 S7-200 Smart, EM QT16, modul kaluaran digital, kaluaran 16 x 24 V DC

6ES72882DR160AA0 S7-200 Smart, EM DR16, modul input/output kuantitas digital, input 8 x 24 V DC / 8 x output relay

6ES72882DT160AA0 S7-200 Smart, EM DT16, modul input/output kuantitas digital, 8 x 24 V DC input / 8 x 24 V DC output

6ES72882DR320AA0 S7-200 Smart, EM DR32, modul input/output kuantitas digital, input 16×24 V DC / 16 kaluaran relay X

6ES72882DT320AA0 S7-200 Smart, EM DT32, modul input/output kuantitas digital, 16 x 24 V DC input / 16 x 24 V DC output

6ES72883AE040AA0 S7-200 SMART, EM AE04, modul input analog, 4 inputs

6ES72883AE080AA0 S7-200 SMART, EM AE08, modul input analog, 8 inputs

6ES72883AQ020AA0 S7-200 SMART, EM AQ02, modul kaluaran analog, 2 kaluaran

6ES72883AQ040AA0 S7-200 SMART, EM AQ04, modul kaluaran analog, 4 kaluaran

6ES72883AM030AA0 S7-200 SMART, EM AM03, modul input/output analog, 2 input / 1 output

6ES72883AM060AA0 S7-200 Smart, EM AM06, modul input/output analog, 4 input / 2 output

6ES72883AR020AA0 S7-200 SMART, EM AR02, modul input résistansi termal, 2 saluran

6ES72883AR040AA0 S7-200 SMART, EM AR04, modul input résistansi termal, 4 saluran

6ES72883AT040AA0 S7-200 SMART, EM AT04, Modul Input Thermocouple, 4 saluran

6ES72887DP010AA0 S7-200 SMART, EM DP01, PROFIBUS-DP budak modul extension stasiun

6ES72880CD100AA0 PM207 catu daya, input: 120/230 V AC (88-370 V DC), kaluaran: 24 V DC/3 A

6ES72880ED100AA0 PM207 catu daya, input: 120/230 V AC (88-370 V DC), kaluaran: 24 V DC/5 A

SMART200(1)

Siemens S7-200SMART papan sinyal supplier

6ES72885CM010AA0 S7-200 SMART, SB CM01, papan sinyal komunikasi, RS485/RS232

6ES72885DT040AA0 S7-200 SMART, SB DT04, Digital Volume Expansion Signal Board, 2 x 24 V DC input / 2 x 24 V DC output

6ES72885AE010AA0 S7-200 SMART, SB AE01, papan sinyal ékspansi analog, 1 saluran input analog

6ES72885AQ010AA0 S7-200 SMART, SB AQ01, papan sinyal ékspansi analog, kaluaran analog 1 arah

6ES72885BA010AA0 S7-200 SMART, SB BA01, papan sinyal batré, ngarojong batré tombol biasa

Bungkusan sareng Angkutan

4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • milarian domain anjeun

    Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.