Siemens Simatic Hmi

  • SIMATIC HMI operating panel supplier to Siemens

    SIMATIC HMI panel operasi supplier pikeun Siemens

    Tinjauan tina

    fungsi panganteur lalaki-mesin alus teuing, cocog pikeun nungtut aplikasi

    Widescreen TFT mintonkeun dina 4 ", 7", 9 ", 12", 15 ", 19" jeung 22" ukuran diagonal (sadayana 16 juta kelir) ngaronjatkeun aréa tampilan nepi ka 40% dibandingkeun alat saméméhna.

    Fitur high-end terpadu sareng arsip, skrip, panempo PDF / Word / Excel, Internet Explorer, Pamuter Media

milarian domain anjeun

Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.