Siemens Sinamics v90 Sistim Servo Girang

  • Siemens SINAMICS V90 servo drive system supplier

    Siemens SINAMICS V90 supplier sistem drive servo

    Tinjauan tina

    Sistim Servo-drive

    Drive servo SINAMICS V90 digabungkeun sareng motor servo SIMOTICS S-1FL6

    Optimasi kinerja, gampang ngagunakeun sistem drive servo, dalapan jinis drive, tujuh

    Aci motor anu béda-béda kalayan spésifikasi anu luhur, rentang kakuatan tina 0.05kW dugi ka 7.0kW ogé tunggal.

    Sistem catu daya fase sareng tilu fase supados tiasa dianggo sacara lega dina sagala widang kahirupan, sapertos: tetep

    Bit, transmisi, pungkal sareng alat-alat sanésna, sedengkeun sistem servo tiasa dibandingkeun sareng S7-1500T /

    S7-1500 / S7-1200 sampurna cocog pikeun ngahontal fungsi kontrol gerak euyeub.

    SINAMICS V90 servo drive

milarian domain anjeun

Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.