Siemens Sitop Power Supply

  • Siemens SITOP power supplier

    supplier kakuatan Siemens SITOP

    Tinjauan tina

    SITOP - perenahna di jantung sistem automation

    Alatan reliabiliti tinggi na, SITOP catu daya geus lega diadopsi di sakuliah dunya pikeun Cope jeung kritis kondisi grid.Siemens pak batré lengkep bisa nyadiakeun tegangan diatur 24 V jeung tegangan kaluaran lianna. runtuyan unik DC UPS sarta modul tambahan manjangkeun rentang. sistem kakuatan nyadiakeun panyalindungan 24 V catu daya ngalawan gangguan ti grid jeung sisi tegangan DC.

milarian domain anjeun

Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.