SIMATIC ET 200 disebarkeun I / O Supplier

Katerangan pondok:

Tinjauan ngeunaan SIMATIC ET 200 nyayogikeun solusi anu sampurna pikeun sadaya aplikasi. SIMATIC ET 200 ngagaduhan seueur pilihan sistem I/O anu disebarkeun anu tiasa dianggo dina kabinet kontrol atanapi langsung dina mesin tanpa kabinét kontrol, atanapi nganggo domain dina. wewengkon picilakaeun.Desain modular ngidinan Anjeun pikeun gampang tur gancang nyaluyukeun jeung manjangkeun sistem ET200.Modul tambahan nu geus terpadu bisa ngurangan waragad bari broadening rentang aplikasi.Anjeun bisa milih ti sababaraha kombinasi béda: digital sarta analog inputs / outputs , modul calakan kalawan CPU, sistem kaamanan, starters motor, unit pneumatic, converters frékuénsi, sarta rupa-rupa modul teknis béda (Contona, cacah, positioning, jsb).

Komunikasi ngaliwatan PROFIBUS jeung PROFINET, konfigurasi rékayasa ngahiji, kamampuhan diagnostik transparan, jeung panganteur pangalusna antara controller SIMATIC jeung unit HMI demonstrate kamampuhan integrasi unik tina automation terpadu pinuh.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Tinjauan ngeunaan SIMATIC ET 200 nyayogikeun solusi anu sampurna pikeun sadaya aplikasi. SIMATIC ET 200 ngagaduhan seueur pilihan sistem I/O anu disebarkeun anu tiasa dianggo dina kabinet kontrol atanapi langsung dina mesin tanpa kabinét kontrol, atanapi nganggo domain dina. wewengkon picilakaeun.Desain modular ngidinan Anjeun pikeun gampang tur gancang nyaluyukeun jeung manjangkeun sistem ET200.Modul tambahan nu geus terpadu bisa ngurangan waragad bari broadening rentang aplikasi.Anjeun bisa milih ti sababaraha kombinasi béda: digital sarta analog inputs / outputs , modul calakan kalawan CPU, sistem kaamanan, starters motor, unit pneumatic, converters frékuénsi, sarta rupa-rupa modul teknis béda (Contona, cacah, positioning, jsb).

Komunikasi ngaliwatan PROFIBUS jeung PROFINET, konfigurasi rékayasa ngahiji, kamampuhan diagnostik transparan, jeung panganteur pangalusna antara controller SIMATIC jeung unit HMI demonstrate kamampuhan integrasi unik tina automation terpadu pinuh.

1
Siemens ET 200SP supplier
PROFINET

PROFINET mangrupikeun standar Ethernet industri cross-vendor pikeun otomatisasi (IEC 61158/61784).

Dumasar Ethernet industri, PROFINET ngamungkinkeun komunikasi langsung antara alat lapangan (alat IO) jeung controller (IO controllers), nyadiakeun solusi kontrol drive isochronous pikeun aplikasi kontrol gerak.

Profinet dumasar kana téhnologi Ethernet baku nu sasuai jeung standar IEEE 802.3 sarta nyambungkeun sagala alat dina tingkat widang ka manajemén.

Ku cara kieu, PROFINET ngamungkinkeun komunikasi sistem-lebar, konfigurasi rékayasa-lega pabrik, sarta aplikasi téknologi standar IT kayaning server Wéb atawa FTP kabeh jalan ka handap ka lapisan lapangan. Gampang ngahijikeun sistem fieldbus sababaraha kali diuji (sapertos AS. PROFIBUS atanapi AS-Interface) tanpa parobihan kana alat anu tos aya.

PROFIBUS

PROFIBUS mangrupikeun standar internasional pikeun kelas lapangan industri (IEC 61158/61784).

PROFIBUS dianggo pikeun nyambungkeun alat-alat lapangan sapertos alat I / O anu disebarkeun atanapi supir ka sistem otomatis sapertos SIMATIC S7, SIMOTION, SINUMERIK atanapi PC.

PROFIBUS mangrupakeun fieldbus standardized, luyu jeung spésifikasi IEC 61158, mangrupakeun kuat, kabuka, awét, waktos respon pondok fieldbus system.Profibus sadia dina rupa-rupa spésifikasi sarta bisa dipaké dina rupa-rupa aplikasi.

Profibus DP (Distribusi I/O)

PROFIBUS DP digunakeun pikeun nyambungkeun alat-alat lapangan anu disebarkeun (sapertos SIMATIC ET 200) atanapi drive kalayan waktos réspon anu gancang pisan.Profibus DP dianggo dina kaayaan dimana sensor/aktuator disebarkeun dina mesin atanapi pabrik (contona, tingkat lapangan).

AS-Interface

AS-Interface conforms kana standar internasional (IEC 62026/EN 50295) jeung bisa dipaké gaganti bundles kabel pikeun nyambungkeun sensor jeung actuators ékonomis jeung reliably kalawan ngan hiji kawat strand ganda. Kabel kembar-stranded ogé dipaké pikeun nyadiakeun kakuatan ka rupa-rupa workstations.Ku cara kieu, as-interface jadi Interface idéal PROFINET na PROFIBUS DP.With bantuan modul komunikasi AS-Interface di ET 200SP, AS-Interface jeung disebarkeun I / O bisa flexibly combined.AS-interface ngirimkeun data standar sareng data aman dina jaringan AS-I anu sami sareng tingkat kaamanan dugi ka PL E / SIL 3.AS-Interface henteu ngan ukur cocog pikeun pangiriman sinyal digital sareng analog I / O, tapi ogé pikeun sambungan anu ramah-pamaké. tombol eureun darurat sareng panto pelindung.

IO-Tumbu

Sensor jeung breakers bisa intelligently disambungkeun ka lapisan kontrol ngaliwatan standar komunikasi IO-LINK.IO-Link facilitates integrasi sadaya komponén dina kabinét kontrol jeung lapisan widang, achieving integrasi maksimum sarta komunikasi seamless ka méteran prosés ahir.

Solusi IO-Link Siemens mastikeun yén sistem produksi naon waé ngahontal akurasi anu paling luhur sareng kasadiaan ékonomi.IO-Link parantos terpadu pinuh kana Total Integration Automation (TIA) kalayan sajumlah kauntungan.

2

Siemens ET200SP supplier Unit processing sentral

supplier modul panganteur Siemens ET200

Kalayan standar kabuka, alat-alat ti padagang anu béda-béda tiasa dijaring

· Wiring basajan facilitates instalasi

· Ngurangan beban kerja kabel, ngahémat waktos sareng biaya instalasi

· Fungsi konfigurasi rékayasa efisien ngagampangkeun konfigurasi sareng debugging

· Diagnostik-speed tinggi mastikeun ngurangan downtime tutuwuhan jeung kasadiaan tutuwuhan tinggi

· Transparansi prosés anu luhur ngamungkinkeun manajemén kakuatan anu efisien

Siemens ET 200SP supplier

6ES7155-6AA01-0BN0 IM155-6 PN baku, kaasup modul jasa jeung adaptor beus BA 2 × RJ45

6ES7155-6AU01-0BN0 IM155-6 PN baku, kalawan modul layanan, tanpa adaptor beus

6ES7155-6AU01-0CN0 IM155-6 PN/2 kinerja luhur, kalawan modul layanan, tanpa adaptor beus

6ES7193-6AR000AA0 beus adaptor BA 2 × RJ45

6ES7131-6BF01-0BA0 8DI, 24VDC, tipe baku, cocog pikeun tipe Unit base A0

6ES7131-6BH01-0BA0 16DI, 24VDC, tipe baku, cocog pikeun tipe Unit base A0

6ES7131-6BF01-0AA0 8DI, 24VDC, modél dasar, cocog pikeun unit dasar tipe A0

6ES7132-6BF01-0AA0 8DO, 24VDC/0.5A, modél dasar, cocog pikeun unit dasar tipe A0

6ES7132-6BF01-0BA0 8DO, 24VDC/0.5A, tipe baku, cocog pikeun tipe Unit base A0

6ES7132-6BH01-0BA0 16DO, 24VDC/0.5A, tipe baku, cocog pikeun tipe A0 Unit base

6ES7132-6BH00-0AA0 16DO, 24VDC/0.5A, modél dasar, cocog pikeun unit dasar tipe A0

6ES7134-6GD01-0BA1 4AI, I, 2/4-Kawat, Standar, pikeun unit dasar tipe A0 atanapi A1

6ES7134-6HD01-0BA1 4AI, U/I, 2-Kawat, Standar, pikeun unit dasar tipe A0 atawa A1

6ES7134-6GF00-0Aa1 8AI, I, 2/4-WIRE, Modél dasar, cocog pikeun tipe A0 atawa tipe unit dasar A1

6ES7137-6AA00-0BA0 ngadukung unit dasar tipe ASCII, 3964R, USS, Modbus, sareng A0

6ES7193-6BP00-0BA0 BU15-P16+A0+2B, tipeu A0

6ES7193-6BP00-0DA0 BU15-P16+A0+2D, tipe A0, dipaké pikeun ngabentuk grup beban anyar

6ES7193-6BP20-0BA0 BU15-P16+A10+2B, Tipe A0, jeung 10 terminal bantu

6ES7193-6BP20-0DA0 BU15-P16+A10+2D, Tipe A0, kalayan 10 terminal bantu pikeun ngabentuk grup beban anyar

3

Siemens ET200SP CPU baku

supplier Siemens ET200m

6ES7195-1GA00-0XA0 ET200M, rel 483MM

6ES7195-1GF30-0XA0 ET200M, rel 530MM

6ES7195-1GG30-0XA0 ET200M, rel 620MM

6ES7195-7HA00-0XA0 ET200M, UNIT BUS Pikeun PS AND IM 153

6ES7195-7HB00-0XA0 ET200M, BUS UNIT Pikeun 2 × 40MM I / O MODUL ??

6ES7195-7HD10-0XA0 ET200M, UNIT BUS Pikeun 2×IM 153-2 RED

6ES7153-1AA03-0XB0 IM 153-1 DP

6ES7153-4AA01-0XB0 IM153-4 PN

6ES7153-2BA10-0XB0 IM153-2 DP HF

6ES7972-0BA12-0XA0 DP panyambungna, 90 darajat, W/O PG stop kontak?

6ES7972-0BB12-0XA0 DP panyambungna, 90 darajat, W PG stop kontak?

6ES7972-0BA42-0XA0 DP panyambungna, 35 darajat, W/O PG stop kontak?

6ES7972-0BB42-0XA0 DP panyambungna, 35 gelar, W PG stop kontak?

6ES7972-0BA52-0XA0 DP KONEKTOR, 90 DARJAT, W/O PG SOCKET, FC

6ES7972-0BB52-0XA0 DP KONEKTOR, 90 DARJAT, W PG SOCKET, FC

6ES7972-0BA61-0XA0 DP KONEKTOR, 35 DARJAT, W/O PG SOCKET, FC

6ES7972-0BB61-0XA0 DP KONEKTOR, 35 DARJAT, W PG SOCKET, FC

supplier Siemens ET200S

6ES7151-8AB01-0AB0 IM151-8 PN / DP CPU

6ES7151-1BA02-0AB0 IM151-1 DP HF

6ES7151-1AA06-0AB0 IM151-1 DP ST

6ES7151-3AA23-0AB0 IM151-3 PN Standar Tipe

6ES7151-3BA23-0AB0 IM151-3 PN tipe kinerja tinggi

6ES7138-4CA01-0AA0 PM-E, DC 24V

6ES7193-4CD30-0AA0 TM-P15C23-A0, 2 x 3 tipe cinyusu terminal, dipegatkeun tina hareup AUX

6ES7193-4CC30-0AA0 TM-P15C23-A1, 2 x 3 tipe cinyusu terminal, kalawan sambungan AUX hareup

6ES7131-4BF00-0AA0 8DI, DC 24V, ST

6ES7132-4BF00-0AB0 8DO, DC 24V, 0.5A, HF

6ES7134-4GB52-0AB0 2AI, I, HS, 2-WIRE

6ES7134-4GB11-0AB0 2AI, I, ST, 4-WIRE

6ES7134-4MB02-0AB0 2AI, I, HF, 2/4-WIRE

6ES7135-4FB01-0AB0 2AO, U, ST

6ES7135-4GB01-0AB0 2AO, abdi, ST

6ES7135-4FB52-0AB0 2AO, U, HS

6ES7193-4CA50-0AA0 TM-E15C26-A1, 2 x 6 terminal, tipe spring, kalayan beus AUX, 15 mm, 5 sapotong pak

6ES7193-4CB20-0AA0 TM-E15S24-01, 2 x 4 terminal, tipe screw, euweuh beus AUX, 15 mm, 5 pakét sapotong

6ES7193-4CG30-0AA0 TM-E30C44-01, 4 x 4 terminal, tipe spring, jeung beus AUX, 30 mm

6ES57108MA11 RÉLÉR 35MM, PANJANG 483MM

6ES57108MA21 RÉLÉR 35MM, PANJANG 530MM

6ES57108MA31 RÉLÉR 35MM, PANJANG 830MM

Siemens DP panyambungna supplier

Bungkusan sareng Angkutan

4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • milarian domain anjeun

    Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.