SIMATIC S7-200 supplier controller programmable leutik

Katerangan pondok:

Tinjauan tina

SIMATIC controller

SIMATIC controller boga rupa-rupa, kaasup ti kinerja tinggi PLC buku tipe mini controller, mun PC controller dumasar, euweuh urusan naon sarat, éta bisa minuhan sarat.

Fitur umum tina Controllers ieu pikeun niiskeun kakuatan processing maksimum dina spasi minimum, pikeun minuhan sarat tina kaayaan mékanis jeung iklim paling nuntut, speed tinggi na scalability.

Ciri kinerja tiered Ieu dimana kakuatan garis SIMATIC perenahna.

Ayeuna, Simatic PLC ngalaksanakeun langkung seueur fungsi anu sanés peryogi téknologi anu béda-béda. Sadayana janten langkung gampang, langkung konsisten, sareng langkung ekonomis pikeun anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Tinjauan tina

SIMATIC controller

SIMATIC controller boga rupa-rupa, kaasup ti kinerja tinggi PLC buku tipe mini controller, mun PC controller dumasar, euweuh urusan naon sarat, éta bisa minuhan sarat.

Fitur umum tina Controllers ieu pikeun niiskeun kakuatan processing maksimum dina spasi minimum, pikeun minuhan sarat tina kaayaan mékanis jeung iklim paling nuntut, speed tinggi na scalability.

Ciri kinerja tiered Ieu dimana kakuatan garis SIMATIC perenahna.

Ayeuna, Simatic PLC ngalaksanakeun langkung seueur fungsi anu sanés peryogi téknologi anu béda-béda. Sadayana janten langkung gampang, langkung konsisten, sareng langkung ekonomis pikeun anjeun.

S7-200(2)

supplier modul CPU Siemens

6ES7212-1AB23-0XB8 S7-200CN CPU222,DC/DC/DC,8 input /6 kaluaran

6ES7212-1BB23-0XB8 S7-200CN CPU222,AC/DC/ RLY,8 Input /6 Kaluaran

6ES7214-1AD23-0XB8 S7-200CN CPU224,DC/DC/DC,14 input /10 kaluaran

6ES7214-1BD23-0XB8 S7-200CN CPU224,AC/DC/ RLY,14 input/10 kaluaran

6ES7214-2AD23-0XB8 S7-200CN CPU224XP,DC/DC/DC, 14 input / 10 kaluaran, terpadu 2AI/1AO

6ES7214-2AS23-0XB8 S7-200CN CPU224XPSI,DC/DC/DC, 14 input / 10 kaluaran, terpadu 2AI/1AO

6ES7214-2BD23-0XB8 S7-200CN CPU224XP,AC/DC/ RLY,14 input/10 output (NPN output), terpadu 2AI/1AO

6ES7216-2AD23-0XB8 S7-200CN CPU226,DC/DC/DC,24 input /16 kaluaran

6ES7216-2BD23-0XB8 S7-200CN CPU226,AC/DC/ RLY,24 input/16 output

supplier Siemens S7-200PLC

6ES7221-1BF22-0xA8 S7-200CN, modul input digital EM221, 8 input 24V DC

6ES7221-1BH22-0xA8 S7-200CN, modul input digital EM221, 16 input 24V DC

6ES7222-1BF22-0xA8 S7-200CN, EM222 modul kaluaran digital, 8 kaluaran 24V DC

6ES7222-1HF22-0xA8 S7-200CN, modul kaluaran digital EM222, relay kaluaran 8

6ES7223-1BF22-0xA8 S7-200CN, modul input/output digital EM223, 4 input 24V DC/4 kaluaran 24V DC

6ES7223-1BH22-0xA8 S7-200CN, modul input/output digital EM223, 8 input 24V DC/8 kaluaran 24V DC

6ES7223-1BL22-0xA8 S7-200CN, modul input/output digital EM223, 16 input 24V DC/16 kaluaran 24V DC

6ES7223-1BM22-0xA8 S7-200CN, modul input/output digital EM223, 32 input 24V DC/32 kaluaran 24V DC

6ES7223-1HF22-0xA8 S7-200CN, EM223 digital input/output modul, 4 input 24V DC/4 kaluaran relay

6ES7223-1PH22-0xA8 S7-200CN, EM223 modul input/output digital, 8 input 24V DC/8 output relay

6ES7223-1PL22-0xA8 S7-200CN, EM223 modul input/output digital, 16 input 24V DC/16 output relay

6ES7223-1PM22-0xA8 S7-200CN, EM223 modul input/output digital, 32 input 24V DC/32 output relay

6ES7231-0HC22-0xA8 S7-200CN, modul input analog EM231, 4 input

6ES7231-7PB22-0xA8 S7-200CN, modul lalawanan termal EM231, 2 input

6ES7231-7PD22-0xA8 S7-200CN, modul thermocouple EM231, 4 inputs

6ES7232-0HB22-0xA8 S7-200CN, EM232 modul kaluaran analog, 2 kaluaran

6ES7235-0KD22-0xA8 S7-200CN, modul input/output analog EM235, 4 input / 1 kaluaran

6ES7288-0CD10-0AA0 PM207 catu daya, input: 120/230 V AC (88-370 V DC), kaluaran: 24 V DC/3 A

6ES7288-0ED10-0AA0 PM207 catu daya, asupan: 120/230 V AC (88-370 V DC), kaluaran: 24 V DC/5 A

6ES7288-0KD10-0AA0 PM207 catu daya, asupan: 120/230 V AC (88-370 V DC), kaluaran: 24 V DC/10 A

supplier modul extension Siemens S7-200

Bungkusan sareng Angkutan

4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • milarian domain anjeun

    Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.