Tentang Kami

Varlot Téhnologi Eléktro (Shanghai) Co., Ltd.

Kualitas mangrupikeun jasa kahirupan mangrupikeun tujuan Kejujuran Salawasna

Saha Urang?

Varlot Téhnologi Eléktro (Shanghai) Co., Ltd.nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu disatujuan sareng didaptarkeun ku departemén nagara anu relevan.Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan tanggung jawab terbatas anu ngahijikeun distribusi, borongan sareng jasa bisnis, sareng mitra distributor jangka panjang grup industri digital Siemens (Cina).

Naon Urang?

Pausahaan utamana ngadistribusikaeun produk Siemens di handap ieu: PLC programmable controller, inverter, kontrol servo jeung drive produk, AC servo motor, panganteur manusa-mesin jeung layar rampa, tegangan low jeung produk distribusi kakuatan terminal, kontrol motor jeung produk panyalindungan, kakuatan industri. suplai, mesin bursa Ethernet industri, jsb Dina waktu nu sarua, urang ogé ngajual abb, Schneider, Omron, Mitsubishi jeung merek sejen.Perusahaan kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi anu saé jangka panjang sareng seueur perusahaan kalayan modal anu seueur sareng kakuatan téknis, harga preferensial anu lumrah sareng jasa saatos penjualan anu saé.Urang tulus ngabagéakeun sadaya para nasabah nganjang, nalungtik tur negotiate bisnis.

562
未标题-1
21

Naha Pilih kami?

"Mitra distributor Siemens (China) Digital Industry Group"

———
 

"Kamampuan panalungtikan sareng pamekaran anu kuat"

- Siemens museurkeun kana R&D portopolio produk komunikasi industri kalebet 5G industri sareng solusi kaamanan inpormasi jaringan industri, ngamungkinkeun kolaborasi efisien dina manufaktur industri.

"Pasokan nyukupan sistem CNC jeung suku cadang, harga lumrah tur preferential, jasa sanggeus-jualan alus teuing"

———

Téknologi, produksi sareng uji

1

Diadegkeun dina 1847, Siemens AG mangrupakeun pamimpin global dina widang rékayasa listrik jeung éléktronik. Ti saprak asup ka Cina dina 1872, Siemens geus konsistén ngarojong pangwangunan Cina kalayan téknologi inovatif, solusi unggulan jeung produk pikeun leuwih ti 140 taun, sarta geus ngadegkeun na. posisi ngarah di pasar Cina kalawan kualitas beredar jeung reliabilitas dipercaya, ngarah prestasi teknis na ngungudag relentless inovasi.、
Varlot ngarojong digitalisasi sakabéh ranté nilai, nu nyieun daya saing sustainable perusahaan kalawan solusi tungtung-to-tungtung tina assessment, konsultasi ka palaksanaan na optimasi jasa. Dina industri prosés, kaasup kimia, farmasi, beusi & baja, kadaharan & inuman, Varlot ngabantosan perusahaan pikeun ngahontal operasi anu langkung éfisién, langkung tepat sareng langkung aman. Kalayan pamahaman industri anu langkung saé, Varlot ngabantosan para nasabah naekeun produktivitas sareng efisiensi, sadar manufaktur anu cerdas sareng ningkatkeun daya saing..

1
2
3

TIM KAMI

BUDAYA PERUSAHAAN

Merek dunya dirojong ku budaya perusahaan.Urang sapinuhna ngarti yén budaya perusahaan nya ngan bisa ngawujud ngaliwatan Dampak, Infiltrasi jeung Integrasi.Ngembangkeun grup kami parantos dirojong ku nilai-nilai inti na salami sababaraha taun ka pengker -------Kejujuran, Inovasi, Tanggung Jawab, Kerjasama.

Kajujuran

Grup kami salawasna taat kana prinsip, jalma-berorientasi, manajemén integritas,

kualitas utmost, reputasi premium Kajujuran geus jadi

sumber nyata kaunggulan kalapa grup urang.

Ngabogaan sumanget sapertos kitu, Kami parantos nyandak unggal léngkah dina cara anu ajeg sareng teguh.

1
2

Tanggung jawab

Tanggung jawab ngamungkinkeun hiji boga katekunan.

Grup kami ngagaduhan rasa tanggung jawab sareng misi anu kuat pikeun klien sareng masarakat.

Kakuatan tanggung jawab sapertos teu tiasa katingali, tapi tiasa dirasakeun.

Éta salawasna janten kakuatan pendorong pikeun ngembangkeun grup urang.

Gawé babarengan

Kerjasama mangrupikeun sumber pangwangunan

Urang narékahan pikeun ngawangun grup gawé bareng

Gawé babarengan pikeun nyiptakeun kaayaan win-win dianggap salaku tujuan anu penting pikeun pangwangunan perusahaan

Ku cara éféktif ngalaksanakeun gawé babarengan integritas,

Grup kami geus junun ngahontal integrasi sumberdaya, silih complementarity,

hayu urang Profesional masihan pinuh muter mun husus maranéhna

3

Sababaraha klien kami

Karya Heboh anu dikontribusikeun ku tim kami ka klien kami!

1
2

tampilan kakuatan paméran

LAYANAN KAMI

01 jasa pra-penjualan

- Inquiry sarta rojongan konsultan.

- Hiji-ka-hiji jasa teknis insinyur jualan.

- Layanan téknis insinyur penjualan garis panas.

02 Sanggeus dilayanan

-Evaluasi Peralatan Pelatihan Téknis;

-Pamasangan sareng debugging Troubleshoot;

- Pangropéa Update sarta perbaikan;

Garansi-Sataun.Provide dukungan téknis gratis sadaya-hirup produk.

-tetep sadaya-hirup ngahubungan sareng klien, meunang eupan balik ngeunaan pamakéan alat-alat na nyieun

Kualitas produk terus disampurnakeun.


milarian domain anjeun

Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.