Siemens ngabantosan Zhongshan ngawangun pusat inkubasi inovasi Internét industri

• Ditandatanganan pasatujuan gawé babarengan strategis jeung Zhongshan Municipal Rahayat Pamaréntah jeung Decheng ngawangun Cina-Jerman (Greater Bay Area) Industrial Internet Innovation Center inkubasi

• Pusat inkubasi inovasi Internet industri munggaran anu diwangun babarengan ku Siemens di Greater Bay Area dumasar kana MindSphere

• Salah sahiji proyék gawé babarengan strategis konci antara Propinsi Guangdong jeung usaha multinasional salila periode 14th Plan Lima Taun

Siemens na zhongshan, zhongshan DE bearing tina pamaréntah masarakat investasi co., LTD.(DE bearing) dina "ékonomi jeung dagang bursa 2021 investasi zhongshan" nandatanganan hiji perjangjian gawé babarengan strategis, babarengan jeung pangwangunan puseur inkubasi inovasi Internet (aréa bay badag) industri, kakuatan digital sarta transformasi calakan industri lokal, comprehensively ngamajukeun manufaktur digital. transformasi jeung Ngaronjatkeun kota zhongshan.Puseur ieu ngawangun kahiji tina Siemens dina kerjasama aréa bay dumasar kana MindSphere industri puseur inkubasi inovasi Internet, nyaeta Siemens jeung propinsi guangdong sanggeus Signing tina perjanjian kerangka gawé babarengan strategis komprehensif, transformasi digital sarta kamajuan. tina industri kakuatan di propinsi guangdong, éta ogé salila periode "béda" gawé babarengan strategis jeung usaha multinasional di propinsi guangdong salah sahiji projects.Siemens konci pinuh bakal ngaktipkeun ngembangkeun hareup tina Incubator Inovasi jeung téhnologi digital canggih tur solusi.

"Zhongshan mangrupikeun pangkalan inovasi manufaktur anu penting di Propinsi Guangdong.Kami damel sareng Pamaréntah Kota Zhongshan sareng Decheng sareng mitra sanés pikeun ngawangun ékosistem Internét industri, anu penting pisan pikeun perusahaan manufaktur lokal pikeun ngawujudkeun transformasi sareng ningkatkeun manufaktur cerdas, ngaoptimalkeun struktur industri, sareng aktip ngawangun klaster industri anu kompetitif. "Siemens digital industrial group (Cina) co., LTD., Wakil Présidén sareng manajer umum manajer régional penjualan Cina kidul Bai Liping nyarios, "Siemens kalayan téknologi canggih global sareng kaahlian dina widang automation industri sareng digitalisasi, dumasar kana Industri Internét bakal gawé bareng mitra pikeun nyumponan paménta kluster industri karakteristik tina skenario aplikasi has, sareng ngalatih sajumlah ageung manufaktur lokal pikeun pangembangan kualitas luhur bakat inovatif sareng terampil.

Numutkeun perjanjian, kalayan dukungan Pamaréntah Kota Zhongshan, Pusat Inkubasi Inovasi bakal ngalaksanakeun panalungtikan anu jero ngeunaan klaster industri khas di Kota Zhongshan, ngararancang solusi sadayana sareng ngembangkeun aplikasi industri anu ditargetkeun dumasar kana titik nyeri umum tina klaster industri, sareng salajengna ngawangun garis demonstrasi digitalisasi Internét industri. Dina waktos anu sami, Pusat Inkubasi Inovasi bakal ngagaduhan fungsi panalungtikan sareng pamekaran, pemberdayaan, inkubasi, pelatihan sareng kunjungan pikeun ngabantosan ngawangun ékosistem Internét industri, ngamajukeun transformasi digital sareng ningkatkeun klaster manufaktur di Kota Zhongshan, sarta dilegakeun mitra poténsi sarta konsumén pikeun Propinsi Guangdong jeung Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area.In Sajaba ti éta, Siemens jeung DE bearing bakal ngandelkeun puseur dina widang digital sarta latihan industri Internet. pikeun cooperate aktip, nyetél sistem latihan tanaga, ngamekarkeunrupa-rupa bentuk kursus latihan, akademi jeung usaha pikeun ngalakonan palatihan patali industri tina Internet jeung transformasi digital, pikeun ngamekarkeun digital jeung Internet industri inovasi jalma berbakat.

Dumasar kana Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area, Decheng Group aktip ngaréspon kana pedoman strategis nasional sareng aktip ngahijikeun kana konstruksi Greater Bay Area, nganut prinsip "Ngawangun karir kalayan ikhlas, tujuan luhur kalayan kahadéan; Ngajaga nilai inti warisan, nyieun mangsa nu bakal datang ngaliwatan hikmah, sarta nyieun unggal usaha pikeun ngamajukeun tata perenah industries.Decheng Grup nyata nyertakeun tilu arah bisnis utama kaasup operasi industri fisik, investasi finansial sarta investasi strategis.Dina mangsa nu bakal datang, éta bakal difokuskeun Internet industri jeung téhnologi jeung keuangan.


waktos pos: Mar-29-2021

milarian domain anjeun

Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.