milarian domain anjeun

Kusabab seueur model produk sareng tampilan halaman wéb Limited, upami anjeun henteu mendakan produk anu anjeun peryogikeun, mangga ngahubungi kami.

Kaunggulan

Kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi anu saé jangka panjang sareng sajumlah perusahaan kualitas luhur.

Best Sellers

Sakur téknologi anu cekap maju teu tiasa dibédakeun tina sihir.

nempo leuwih
  • About us
  • About us

Varlot Téhnologi Eléktro (Shanghai) Co., Ltd.nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu disatujuan sareng didaptarkeun ku departemén nagara anu relevan.Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan tanggung jawab terbatas anu ngahijikeun distribusi, borongan sareng jasa bisnis, sareng mitra distributor jangka panjang grup industri digital Siemens (Cina).Pausahaan utamana ngadistribusikaeun produk Siemens di handap ieu: PLC programmable controller, inverter, kontrol servo jeung drive produk, AC servo motor, panganteur manusa-mesin jeung layar rampa, tegangan low jeung produk distribusi kakuatan terminal, kontrol motor jeung produk panyalindungan, kakuatan industri. suplai, mesin bursa Ethernet industri, jsb Dina waktu nu sarua, urang ogé ngajual abb, Schneider, Omron, Mitsubishi jeung merek sejen.Perusahaan kami parantos ngadegkeun hubungan koperasi anu saé jangka panjang sareng seueur perusahaan kalayan modal anu seueur sareng kakuatan téknis, harga preferensial anu lumrah sareng jasa saatos penjualan anu saé.Urang tulus ngabagéakeun sadaya para nasabah nganjang, nalungtik tur negotiate bisnis.

diajar deui

milarian domain anjeun

Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.