Siemens modul kontrol logika calakan LOGO!supplier

Katerangan pondok:

Tinjauan tina

Solusi kompak, gampang dianggo, murah pikeun tugas kontrol anu sederhana

Struktur kompak, gampang dioperasikeun, tanpa asesoris tiasa seueur dianggo

Produk "Sadaya-di-Hiji" kalayan tampilan terpadu sareng panel operasi

36 fungsi anu béda tiasa dihubungkeun ku ngaklik tombol atanapi ngalangkungan parangkat lunak PC; parantos dianggo langkung ti 130 kali.

LOGO!8:38/43 fungsi béda bisa numbu ngaliwatan tombol atawa maké software PC; Nepi ka 200/400 kali

Anjeun tiasa ngalih fungsi dina mencét hiji button.Rewiring nyokot euweuh deui waktu


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Tinjauan tina

Solusi kompak, gampang dianggo, murah pikeun tugas kontrol anu sederhana

Struktur kompak, gampang dioperasikeun, tanpa asesoris tiasa seueur dianggo

Produk "All-in-One" kalayan tampilan terpadu sareng panel operasi

36 fungsi anu béda tiasa dihubungkeun ku ngaklik tombol atanapi ngalangkungan parangkat lunak PC; parantos dianggo langkung ti 130 kali.

LOGO!8:38/43 fungsi béda bisa numbu ngaliwatan tombol atawa maké software PC; Nepi ka 200/400 kali

Anjeun tiasa ngalih fungsi dina mencét hiji button.Rewiring nyokot euweuh deui waktu

1

LOGO Siemens!supplier

aplikasi

LOGO!Modul logika nyadiakeun merenah, solusi ramah-pamaké pikeun loop kabuka basajan tur tugas kontrol loop katutup.

LOGO!Cai mibanda rupa-rupa generality, kayaning:

Jasa wangunan / pamasangan listrik (cahaya, blinds, kere, panto, sistem kontrol aksés, pager, sistem ventilasi, jsb)

Kontrol produksi kabinét.

Alat-alat mékanis sareng listrik (pompa, pencét leutik, kompresor, sabuk conveyor, platform angkat, jsb.)

Kontrol husus pikeun imah kaca jeung imah kaca

Ngolah sinyal ti controller séjén

LOGO!Modul logika tiasa diperpanjang dumasar kana aplikasi.

Sertifikasi Society Klasifikasi

Amérika Register of Shipping, Veritas Veritas, Det Norske Veritas, Lloyd's Veritas, Lloyd's Veritas, jsb

2

fungsi

LOGO! Gampang pisan dianggo:

36 fungsi béda:

Fungsi dasar (contona, AND, OR) ogé fungsi husus (misalna counters, latching relays, PI controllers) pikeun rékayasa listrik.

Ieu gampang pikeun program ngan ku ngagunakeun keyboard atawa software PC pikeun ngalakukeun naon fungsi nu disimpen.

Program kontrol bisa ditiron gampang tur merenah ngaliwatan modul program pilihan.

LOGO!8:

38/43 fungsi béda: integrasi fungsi dasar (Contona, AND, OR) jeung fungsi husus (Contona, counters, latching relays, Controllers pi).

Ngalihkeun program tiasa saderhana sareng gampang disalin ngaliwatan modul program opsional atanapi nganggo kartu CF / microCF standar

LOGO!Nyadiakeun kalenturan maksimum sarta versatility:

fungsi nu bisa relinked gampang tur flexibly ku mencét key.No wiring waktos-consuming.

Operasi pilihan dina PC:

Jieun, simulate, nguji sarta program kontrol arsip via PC, kaasup pilihan arsip

3

LOGO Siemens!panyadia modul host

6ED1052-1CC08-0BA0 LOGO! 24CE, host, panel tampilan terpadu powersupply / input / output: 24V / 24V / 24Vtransistor, 8DI (4AI) / 4DO, 400 blok fungsional memori, modul ékspansi connectable, panganteur Ethernet terpadu

6ED1052-1FB08-0BA0 LOGO! Catu daya / input / output: 230V / 230V / relay, 8DI / 4DO, blok 400fungsi, modul ékspansi anu tiasa dihubungkeun, antarmuka Ethernet terpadu

6ED1052-1HB08-0BA0 LOGO! 24RCE, host, kakuatan panel tampilan terpadu / input / output: 24VuC / 24VuC / relay, 8DI / 4DO, 400 blok fungsi memori, 24V AC / DC bisa disambungkeun kana modul ékspansi, ngarojong NPN / tipe input PNP, panganteur Ethernet terpadu

6ED1052-1MD08-0BA0 LOGO!12/24RCE, mainframe, panel tampilan terpadu.Power/Input/Output: 12/24VDC/Relay,8DI(4AI)/4DO,memori 400functionblocks bisa disambungkeun kana modul ékspansi,interface Ethernet terpadu

6ED1052-2CC08-0BA0 LOGO! 24CEO, mainframe, teu aya panel tampilan terpadu, kakuatan / input / output: 24V / 24V / 24Vtransistor, 8DI (4AI) / 4D, 400 blok fungsional memori, jam real-time terintegrasi, modul ékspansi anu tiasa dihubungkeun, terpadu panganteur Ethernet

6ED1052-2FB08-0BA0 LOGO! 230RCEO, mainframe, euweuh panel tampilan terpadu, kakuatan / input / output: 230V / 230V / relays, 8DI / 4DO, 400blok fungsional memori, 230VAC / DC modul extension, panganteur Ethernet terpadu

6ED1052-2HB08-0BA0 LOGO!24RCEO(AC),mainframe,teu aya panel tampilan terpadu,daya/input/output:24VuC/24VuC/relay,8DI/4DO,400blok mémori fungsional,modél extension connectable,ngadukung tipe input NPN/PNP, panganteur Ethernet terpadu

6ED1052-2MD08-0BA0 LOGO! 12/24RCEO, mainframe, euweuh panel tampilan terpadu, Power / Input / Output: 12 / 24VDC / Relay, 8DI (4AI) / 4DO, 400blok fungsional memori, modul ékspansi connectable, panganteur Ethernet terpadu

LOGO Siemens!supplier modul extension

6ED1055-1CB00-0BA2 LOGO!DM8 24, modul ékspansi volume digital, catu daya / input / output: 24V / 24V / transistor, 4DI / 4DO, ngan bisa connectLOGO! 8 host

6ED1055-1FB00-0BA2 LOGO!DM8 230R, modul ékspansi volume digital, catu daya / input / output: 230V / 230V / relay, 4DI / 4DO, ngan bisa nyambung LOGO!

6ED1055-1HB00-0BA2 LOGO!DM8 24R, modul ékspansi volume digital, catu daya / input / output: 24V / 24V / relay, 4DI / 4DO, ngarojong inputtype NPN / PNP, ngan bisa nyambung LOGO!

6ED1055-1MB00-0BA2 LOGO!DM8 12/24R, modul ékspansi digital, catu daya / input / output: 12 / 24V / 12V / 24V / relay, 4DI / 4DO, ngan bisa nyambung LOGO!

6ED1055-1FB10-0BA2 LOGO!DM16 230R, modul ékspansi volume digital, kakuatan / input / output: 230V / 230V / relay, 8DI / 8DO, ngan bisa nyambung LOGO! 8 host

6ED1055-1CB10-0BA2 LOGO!DM16 24, modul ékspansi volume digital, kakuatan / input / output: 24V DC / 24V DC / transistor, 8 DI / 8 DO, ngan bisa nyambungkeun LOGO! 8 host

6ED1055-1NB10-0BA2 LOGO!DM16 24R, modul ékspansi volume digital, kakuatan / input / output: 24V DC / 24V DC / relay, 8DI / 8DO, ngan bisa nyambung LOGO! 8 host

6ED1055-1MA00-0BA2 LOGO!AM2, modul input analog, catu daya: 12/24VDC, 2AI, rentang input: 0-10V atawa 0/4-20mA, ngan bisa nyambung LOGO!

6ED1055-1MD00-0BA2 LOGO!AM2 RTD, modul input analog, catu daya: 12/24VDC, 2AI, rentang suhu pangukuran:-50+200 ℃, ngarojong input PT100/1000, ngan bisa nyambung LOGO!

6ED1055-1MM00-0BA2 LOGO!AM2 AQ, modul kaluaran analog, catu daya: 24VDC, 2AO, rentang input: 0-10V atawa 0/4-20mA, ngan bisa nyambung LOGO! 8 host

LOGO Siemens!supplier kakuatan

6EP3310-6SB00-0AY0 LOGO!Catu daya, input: 100-240V AC / 110 300V DC, kaluaran: 5V / 3A DC

6EP3311-6SB00-0AY0 LOGO!Catu daya, input: 100-240V AC / 110 300V DC, kaluaran: 5V / 6,3 A DC

6EP3320-6SB00-0AY0 LOGO!Catu daya, input: 100-240V AC / 110 300V DC, kaluaran: 12V / 0.9A DC

6EP3321-6SB00-0AY0 LOGO!Catu daya, input: 100-240V AC / 110 300V DC, kaluaran: 12V / 1.9A DC

6EP3322-6SB00-0AY0 LOGO!Catu daya, input: 100-240V AC / 110 300V DC, kaluaran: 12V / 4.5A DC

6EP3321-6SB10-0AY0 LOGO!Catu daya, input: 100-240V AC / 110 300V DC, kaluaran: 15V / 1.9A DC

6EP3322-6SB10-0AY0 LOGO!Catu daya, input: 100-240V AC / 110 300V DC, kaluaran: 15V / 4 A DC

6EP3330-6SB00-0AY0 LOGO!Catu daya, input: 100-240V AC / 110 300V DC, kaluaran: 24V / 0.6A DC

6EP3331-6SB00-0AY0 LOGO!Catu daya, input: 100-240V AC / 110 300V DC, kaluaran: 24V / 1.3A DC

6EP3332-6SB00-0AY0 LOGO!Catu daya, input: 100-240V AC / 110 300V DC, kaluaran: 24V / 2.5A DC

6EP3333-6SB00-0AY0 LOGO!Catu daya, input: 100-240V AC / 110 300V DC, kaluaran: 24V / 4 A DC

logo Siemens!supplier kakuatan

Bungkusan sareng Angkutan

4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • milarian domain anjeun

    Mirum est notare quam littera gÉta mangrupikeun kanyataan anu parantos lami yén pamaca bakal kaganggu ku eusi halaman anu tiasa dibaca nalika ningali perenahna.